Et donem la benvinguda a la web de Programa Educatiu Escoles Rainbow

L'Associació Famílies Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals vam adquirir un compromís amb l'educació el 2012. El Programa Educatiu Escoles Rainbow és el resultat d'aquest compromís. Portem 15 anys impulsant accions per celebrar la diversitat afectiva, sexual i de gènere a les escoles de Catalunya. Escoles Rainbow és el programa que aglutina tot aquest coneixement, dintre del marc de la coeducació, que proporciona als professionals docents l'oportunitat d'incloure la vessant d'igualtat de gènere i les minories afectives en el currículum educatiu de forma natural. Ajudem a crear el context necessari a les aules i els entorns educatius per comprendre i coneixer la diversitat afectiva i la igualtat de gènere. Sabem que és l'eina definitiva per erradicar el bullying i la discriminació a les escoles catalanes, evitant que apareguin.

Volem escoles segures!

Baixa't el dossier

Dossier informatiu del contingut, estructura i presupost per dur a terme el Programa Educatiu Escoles Rainbow a la teva escola

 

NEWSLETTER

Vols rebre la nostra Newsletter?

Inscriu-te

 

COL·LABOREM  AMB

Educate & Celebrate és una organització al Regne Unit d'experts en transformar les escoles i altres entorns educatius en llocs inclusius LGTB+, creant entorns segurs per la gent que hi treballa, pels estudiants i per les famílies, permititnt que tothom pugui ser que és sense por a la discriminació.

 

Educate & Celebrate are experts in transforming schools and organisations into LGBT+Friendly places, creating a safe environment for staff, students, governors and parents to thrive and achieve, enabling everyone to be themselves without fear of discrimination.