Adreça

  • White Instagram Icon

© Copyright 2016 by  Escoles Rainbow. Proudly created with Wix.com

Avinguda del Marquès de l'Argentera, 22

08003 BARCELONA

Tel: +34 -456-7890

Email: EscolesRainbow@familieslg.org

Contacta'ns

OBJECTIUS DEL PROGRAMA 

Programa de Formació i Implementació Educativa d’Inclusió de la Diversitat Familiar-Afectiva LGBTI, d’orientació i expressió en Escoles d’Infantil, Primària i Secundària.

És un projecte que proporciona al professorat i a l'alumnat la confiança necessaria per a implementar un currículum inclusiu de la diversitat afectiva i sexual per a la prevenció de conductes homòfobes i la prevenció de la marginació social de les persones LGTB (i les seves famílies) i de les famílies LGTB.

Però també és un projecte que vol celebrar la igualtat i la diversitat des de la diferència. I això implica promoure valors i actituds de respecte mutu no només com una forma de prevenir l’homofòbia, sinó també com una forma de créixer i ser educat en el respecte a la diferència i la singularitat de totes les persones.

I ho volem fer proporcionant a les escoles les eines necessàries per potenciar les actituds de respecte i integració de la diversitat afectivo-sexual i familiar així com l’acceptació normalitzada de tot tipus de diversitat sexual i afectiva, d ́identitat de gènere i dels diferents models de família.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now